Onze reisorganisatie Taiga Travel heeft NIEUWE website!

Als sinds 12 jaar begeleid ik als fotograaf samen met mijn compagnon Finn Snaterse reizen naar veelal Scandinavië. Veel heb ik daarbij gebruik gemaakt van samenwerkingen met reisorganisatie maar steeds meer kwam ook de vraag om mensen via onszelf te laten boeken. Om dat goed te regelen hebben Finn en ik in 2018 Stichting Taiga Travel opgericht, een volwaardige reisorganisatie, aangesloten bij branche vereniging en gebruikmakend van garantieregelingen voor onze klanten. Sinds een jaar kunnen mensen via Taiga Travel onze reizen boeken en sinds vandaag heeft Taiga Travel een volwaardige website: www.taigatravel.nl.

 

Met Taiga Travel hebben wij inmiddels al de reizen van afgelopen jaar georganiseerd en de tijd gebruikt ervaring op te doen met de organisatie vanuit een reisorganisatie. Vanaf vandaag is echter onze website www.taigatravel.nl ook volwaardig en bedoelt om mensen rechtstreeks informatie te geven en te laten boeken voor onze reizen.

Website en social media

Taiga Travel is te vinden via www.taigatravel.nl maar ook via de bekende social media kanalen:

Via deze kanalen zullen we avonturen delen, reizen aanprijzen, je op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen en foto's van deelnemers delen. Kortom, like onze social media en blijf op de hoogte!

Over Taiga Travel

Stichting Taiga Travel is in 2018 opgezet door professioneel natuurfotograaf Johan van der Wielen (www.JohanvanderWielen.nl) en Finn Snaterse (www.finnfoto.com) die door het organiseren van fotografiereizen de bewustwording rondom menselijke invloeden op natuur willen vergroten.

Doelstelling:

Het doel van de stichting is:

  1. het bevorderen van een duurzame relatie tussen mens en natuur, het vergroten van bewustwording van natuur en het stimuleren van natuurbehoud.
  2. De stichting heeft ook tot doel het verrichten van alle verdere handelingen, die met het hiervoor genoemde doel in de ruimste zin verband houden of daarvoor bevorderlijk kunnen zijn.
  3. De stichting tracht haar doel onder meer te verwezenlijken door:
  • het organiseren van (fotografie)reizen in de natuur;
  • het organiseren van (fotografie)cursussen in de natuur;
  • het uitdragen van de boodschap van duurzaamheid, klimaatverandering, natuurbehoud en de menselijke invloed daarop tijdens haar activiteiten;
  • zorgdragen dat de ecologische voetafdruk van de stichting en haar activiteiten zo klein mogelijk is.

Stichting Taiga Travel is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 72259272.

Stichting Taiga Travel is aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR). VvKR komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties. Via VvKR bundelen we onze krachten en delen we onze expertise om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen.

Duurzame reizen

Om de impact van onze reizen op het klimaat te reduceren compenseert Taiga Travel minimaal de CO2-uitstoot van alle vlieg- en wegkilometers, zowel van de reizigers als de organisatie, via Trees for All. Tijdens de maaltijden wordt – waar mogelijk – gebruik gemaakt van duurzame biologische en/of locale producten. Ook besteden wij tijdens de reizen aandacht aan klimaatsverandering en de impact van mens op natuur ter bevordering van bewustwording. Wij streven naar zoveel mogelijk duurzame reizen met een klimaat-positieve impact.

Arctic Aurora Chase 2019, de eerste reis volledig door Taiga travel georganiseerd zonder samenwerking met derden.

Arctic Aurora Chase 2019, de eerste reis volledig door Taiga travel georganiseerd zonder samenwerking met derden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *