AVG

De ~ Finse Lente & Wildlife ~ 10 daagse foto expeditie van 31 mei t/m 9 juni 2018 zit bijna helemaal volgeboekt. Voor de last minute snelle beslisser is er nog één plekje over voor een heer op een tweepersoonskamer.

 

In het verleden heeft u zich ingeschreven voor de nieuwsbrief of heeft u bij mij een workshop of reis geboekt. Daarbij heeft u aangegeven dat u op de hoogte wilt blijven van de nieuwste ontwikkelingen en daarom heb ik uw contactgegevens opgeslagen. In het kader van de nieuwe privacywetgeving (AVG) die op 25 mei a.s. ingaat wil ik u graag wijzen op de mogelijkheid dat, wanneer u geen algemene berichten meer wenst te ontvangen, u zich eenvoudig uit kunt schrijven. Dit doet u via de link onderaan deze e-mail.

Wilt u updates blijven ontvangen? Dan hoeft u niets te doen. 'Johan van der Wielen ~ natuurfotografie' zal zoals altijd zorgvuldig blijven omgaan met uw gegevens en deze uitsluitend gebruiken om u op de hoogte te houden van de ontwikkelingen of updates op de website. Verder wijs ik u graag op mijn nieuwe privacy verklaring.

Ik hoop u in de toekomst te mogen blijven bedienen van nieuwe kennis en inspiratie, hetzij tijdens één van mijn vele workshops of reizen, hetzij tijdens een lezing of via diverse artikelen op mijn website. a

Met vriendelijke groeten, Johan van der Wielen 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *