BOEK HIER: Fotografiereis ~ de Finse herfst ~ centraal Finland, 9 dagen

zaterdag 21 september 2019 - zondag 29 september 2019 @ Hele dag -

 

Deze pagina is om aan te melden voor de Fotografiereis ~ de Finse herfst ~ centraal Finland. Alle informatie over deze reis is te vinden op de volgende pagina: https://www.johanvanderwielen.nl/fotografiereis-finse-herfst-centraal-finland/.

Met onderstaand formulier kunt zicht inschrijven.

  • U ontvangt een eerste (geautomatiseerde) bevestigingsmail met daarin bevestiging van uw aanmelding en de betalingsgegevens voor de aanbetaling
  • De aanbetaling voor deze reis bedraagt 500 euro, u ontvangt hiervan een factuur!
  • Verder ontvangt u na uw boeking een mail met nadere informatie en een boekingsformulier wat u ingevuld dient te retourneren. Hierin kunt u uw dieetwensen opgeven maar ook zal daarin gevraagd worden naar noodzakelijk verzekeringsgegevens, paspoort gegevens t.b.v. het boeken van de vlucht, etc.
  • In onderstaand formulier kunt u aangeven of wij voor u uw vluchten moeten regelen. De kosten van de tickets zijn ca. 350 euro. De tickets worden pas voor u geboekt op het moment dat de reis definitief garant is èn tegen de op dat moment meest gunstige prijs. De uiteindelijk reissom bedraagt voor u de kosten voor de reis + de werkelijke kosten van het ticket. Wanneer de kosten van het ticket meer dan 500 euro zal bedragen wordt vooraf overleg me u gepleegd omdat het dan wellicht voor u interessanter is uw reis te verlengen wanneer dat een betere prijs voor de tickets oplevert.
  • Alle voorwaarden omtrent boekingen, annuleringen en tickets kunt u nalezen op www.johanvanderwielen.nl/voorwaarden-aanmelding-workshops. Bij aanmelding voor deze reis dient u met deze voorwaarden akkoord te gaan.

Plaats, datum en tijd: BOEK HIER: Fotografiereis ~ de Finse herfst ~ centraal Finland, 9 dagen

Datum/Tijd: zaterdag 21 september 2019 - zondag 29 september 2019, Hele dag

Locatie: Oulu airport


Aanmelden voor deze workshop

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor deze workshop / reis

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page