~ Op zoek naar de Nederlandse nacht ~ presentatie themadag Aeres hogeschool 12 april

donderdag 12 april 2018 @ 12:30 - 15:00 -

Tijdens de themadag ‘Groen in de stad’ van Aeres Hogeschool Wageningen zal ik een audiovisuele presentatie houden over mijn reis op zoek naar de Nederlandse nacht. Ik neem je mee van het lichte westen naar het donkere noorden om aandacht te vragen voor het nog steeds té onbekende probleem van lichtvervuiling.

Tijdens de themadag ‘Groen in de stad’ van Aeres Hogeschool Wageningen zal ik een audiovisuele presentatie houden over mijn reis op zoek naar de Nederlandse nacht. Ik neem je mee van het lichte westen naar het donkere noorden om aandacht te vragen voor het nog steeds té onbekende probleem van #lichtvervuiling. Ik laat zien hoe het in veel delen van Nederland nu ’s nachts gesteld is maar laat ook zien hoe het nog steeds kan … dat je zelfs in het land met misschien wel de grootste hoeveelheid lichtvervuiling ter wereld nog steeds je kan vergapen aan imposante sterrenhemels en de Melkweg.

Speciaal voor deze dag licht ik een tipje van de sluier van een heel nieuw project op waar ik pas geleden mee van start ben gegaan om de Nederlandse nacht nog beter in beeld te kunnen brengen. Van Botlek tot Waddenkust, van industrie tot natuur…

Toegang is gratis

Plaats, datum en tijd: ~ Op zoek naar de Nederlandse nacht ~ presentatie themadag Aeres hogeschool 12 april

Datum/Tijd: donderdag 12 april 2018, 12:30 - 15:00

Locatie: Aeres Hogeschool


Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page