Uw mening telt: enquête over nieuwe Masterclass Natuurfotografie

Silvia Blom, student aan STOAS hogeschool in Wageningen, loopt bij mij stage en is bezig om het assortiment aan workshops binnen ‘Johan van der Wielen ~ natuurfotografie’ uit te breiden met een Masterclass Natuurfotografie. Wij nodigen iedereen uit om mee te denken aan de inhoud van deze masterclass, wat is voor u belangrijk, hoe kan Johan u maximaal begeleiden en ondersteunen in uw verdere fotografische ontwikkeling. Deel uw mening!

 

Silvia Blom, student aan STOAS hogeschool in Wageningen, loopt bij mij stage en is bezig om het assortiment aan workshops binnen ‘Johan van der Wielen ~ natuurfotografie’ uit te breiden met een Masterclass Natuurfotografie. Deze masterclass zal als doel hebben om enthousiaste fotografen die misschien al meerdere workshops (basis of gevorderd) hebben gevolgd verder te helpen in hun fotografische ontwikkeling. Voor een masterclass zijn echter vele mogelijkheden, van dagworkshop tot een langer traject met begeleiding. Om deze masterclass zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en ontwikkeling van potentiële geïnteresseerden heeft Silvia een korte enquête opgesteld waarin gevraagd wordt naar uw ideeën en mening.

Wij zouden het erg op prijs stellen als u onderstaande vragenlijst in zou willen vullen, het kost u maar een paar minuten. Ook zal u worden gevraagd of u interesse zou hebben om in een pilot traject plaats te nemen maar we pinnen u nergens op vast. U wordt gevraagd aan het eind om uw mail adres in te vullen en onder de ingevulde mail adressen zal een exemplaar van het nieuwe Praktijkboek Creatieve Natuurfotografie worden verloot welke in maart uitkomt en waaraan Johan een belangrijke bijdrage heeft geleverd. Aarzel niet en deel uw mening!

http://www.survio.com/survey/w/Z8Y0W6L1B9I9A4W5A

Mocht u naar aanleiding van de vragenlijst nog aanvullende vragen, tips of opmerkingen hebben kunt u rechtstreeks contact opnemen met Silvia via Silvia@JohanvanderWielen.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *