NOG ÉÉN PLEK: Fotografiereis ~ de Finse herfst ~ eind september 2019!

Met nog minder dan een maand te gaan is er nog precies één plek over op de 9 daagse Fotografiereis ~ de Finse herfst ~ van 21 t/m 29 september 2019. Een spectaculaire reis in de Ruska, de Finse Indian summer, met intens gele berken boven een ondergrond van rode bosbes. Een reis vanuit een traditionele Finse blokhut met sauna, open haard en Finse maaltijden. Een avond wildlife fotografie met beren en kans op veelvraat en wolf. Intens donkere nachten met kans op Noorderlicht! Aarzel niet en ga mee… en pak deze laatste plek!

 

Finland is één van Europa’s mooiste landen wat natuurschoon en fauna betreft. Het grote land met lage bevolkingsdichtheid heeft een overvloed aan meren en bossen. De zonsopkomst of ondergang, reflecterend in het spiegelgladde wateroppervlak met een glooiend landschap op de achtergrond geven sprookjesachtige beelden. In deze tijd kleuren de berken knalgeel en de ondergrond van bosbes dieprood. 's Nachts kan het kraakhelder zijn, zien we 10x zoveel sterren als in Nederland en is er kans op noorderlicht! En tussen al dit indrukwekkende natuurschoon ontwaren we ineens het zacht geritsel van één van Europa’s grootste diersoorten… de bruine beer.

Onder fotografische leiding van natuurfotograaf Johan van der Wielen gaat u aan de slag met het in beeld brengen van het imponerende landschap en de velen dieren. De reis focust zich op de Kainuu regio in centraal Finland. Vanuit een vaste accommodatie in het ultieme wandelgebied van Hossa trekken we er elke dag op uit om de diverse elementen van Finland te ontdekken zoals o.a. Oulanka National Park, beren in Vartius, Julma Ölkky en oerbos Näränkä.

Meer informatie: https://www.johanvanderwielen.nl/fotografiereis-finse-herfst-centraal-finland/

Wilde bruine beer in de typische Finse herfstkleuren.

Wilde bruine beer in de typische Finse herfstkleuren.

 

2 thoughts on “NOG ÉÉN PLEK: Fotografiereis ~ de Finse herfst ~ eind september 2019!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *