NIEUW met voor intekenkorting: ‘Flitsen – Praktijkgids Voor Natuurfotografen’

Afgelopen weken hebben we hard gewerkt aan het nieuwste deel in de serie prakltijkboeken: ‘Flitsen – Praktijkgids Voor Natuurfotografen’. Samen met collega Paul van Hoof en specialistische bijdragen van o.a. Leon Baas en Marc Costermans hebben we een boek gemaakt met niet alleen heel veel voorbeelden en inspiratie maar ook ontzettend veel techniek, kennis en achtergrondinformatie. Ben je nieuw op het gebied van flitsen of werk je al jaren met hulplicht in het veld, voor iedereen is dit boek geschikt. En als je vóór 25 november besteld krijg je nog eens 6 euro korting!

 

Vier bekende natuurfotografen die hun flitser(s) regelmatig of zelfs altijd gebruiken hebben al hun kennis en ervaring gebundeld in een Praktijkgids flitsen voor natuurfotografen. Het zijn Paul van Hoof, Johan van der Wielen, Elja Trum en Leon Baas. Daarnaast zijn er specialistische bijdragen van Marc Costermans over IJsvogelfotografie, Jan Wegener over vogelfotografie en Daniel Laan over gebruik van alternatieve lichtbronnen.

In deze praktijkgids zetten deze ‘cracks’ alles op een rij wat je wilt en moet weten over flitsen. Met veel praktijkvoorbeelden laten ze zien hoe je de flits op talloze manieren kunt inzetten om beter belichte foto’s te krijgen. Natuurlijk is er aandacht voor de ethische kant van het flitsen en zetten ze ook alle creatieve flitsmogelijkheden op een rij.

LET OP Het boek verschijnt eind november 2018. Bestellingen worden op 28 november verzonden. Tot 25 november betaal je de voorintekenprijs van € 21,90.
Bestel hem snel op: webshop.natuurfotografie.nl/product/flitsen-praktijkgids-voor-natuurfotografen

Lees ook mijn nieuwste tutorial met 12 tips over flitsen in de natuur: www.johanvanderwielen.nl/tutorial-12-tips-flitsen-natuur

Binnenwerk_Praktijkgids_Flitsen_2_bewerkt-1

 

Binnenwerk_Praktijkgids_Flitsen_4_bewerkt-1

 

Binnenwerk_Praktijkgids_Flitsen_10_bewerkt-1