NIEUW: ~ van idee tot verhaal ~ Masterclass natuurfotografie

Afgelopen jaar heeft een student van STOAS Hogeschool in Wageningen voor mij een masterclass natuurfotografie ontwikkeld. In dit 9 maanden durend traject ga ik 6 mensen begeleiden met een fotografisch project. Mensen die ervaren zijn in de fotografie, de verschillende takken van de natuurfotografie beheersen maar zich graag een stap verder willen ontwikkelen. Een verhaal vertellen met hun beeld, hun fotografie ten dienste willen stellen aan een boodschap. Kortom, een nieuwe stap willen maken!

 

Je fotografeert al een tijdje, je beheerst de techniek van de camera, weet hoe je goede landschapsbeelden moeten maken, kent de fijne kneepjes van de macrofotografie en/of hebt al vaak dieren vastgelegd…. Maar je wilt iets meer. Voor wie fotografeer je? Wat is het doel? Hoe kom je verder dan alleen een set losse beelden voor de social media. Je wilt wat vertellen met je beeld, een boodschap overbrengen, een probleem aan de kaak stellen of juist een ontwikkeling laten zien. Kortom, je wilt verder met je fotografie. Niet alleen fotografische ontwikkeling maar ook projectmatig. Daarvoor is deze masterclass ontwikkeld.

Deze masterclass wordt door jezelf vormgegeven aan de hand van je eigen interesses, drijfveer en ontwikkeling. Je kiest een eigen natuur onderwerp (gebied, soort, natuurontwikkeling of thema) waarin je je gedurende de masterclass gaat verdiepen en uit gaat werken. Tijdens de bijeenkomsten krijg je feedback en tussentijdse begeleiding. Je stelt je eigen doelen (fotografisch en inhoudelijk), stippelt je eigen ontwikkeling uit en Johan ondersteunt je hierbij. Het doel van de masterclass is om je te ondersteunen in je fotografische ontwikkeling, om deze op een hoger niveau te tillen. Al je keuzes en wensen vorm je tot je eigen fotoproject en je werkt naar een beoogd eindresultaat toe.

Ga voor alle informatie, data en speciale introductieprijs naar: www.johanvanderwielen.nl/idee-tot-verhaal-masterclass-natuurfotografieJvdWielen_MS_schier_gev_03

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *