NIEUW: Fotosafari Oostvaardersplassen

Het heeft even geduurd maar na de zomer mag ik samen met mijn collega fotograaf Niels Gilissen in de Oostvaardersplassen weer een tweetal fotosafari’s organiseren. Op 14 oktober 2016 ga ik met maximaal 4 mensen op pad in één van de meest spectaculaire gebieden van Nederland, tussen de duizenden paarden, herten en runderen, het afgesloten deel van het gebied in!

 

Het heeft even geduurd maar na de zomer mag ik samen met mijn collega fotograaf Niels Gilissen in de Oostvaardersplassen weer een tweetal fotosafari's organiseren. We gaan we in kleine groepen van maximaal 4 deelnemers fotograferen op de filmset van De Nieuwe Wildernis. We rijden met een terreinwagen door de Oostvaardersplassen, in het afgesloten deel, waar normaal het publiek niet komt! Dit is de plek waar De Nieuwe Wildernis is gefilmd. Dit is de plek waar grote kuddes van meer dan 1000 (!) konikpaarden, ca. 300 Heckrunderen, meer dan 3000 edelherten, vossen en vogels leven waaronder de grote zilverreiger en de zeearend. Alles is erop gericht om de dieren en landschappen zo mooi mogelijk in beeld te brengen. De tijden zijn op de beste momenten gekozen, dus in de vroege ochtend of de vooravond in verband met mooi licht of activiteit van de dieren. We gaan op zoek naar hèt perfecte moment en dé perfecte plek voor fotografie. De fotograaf kent de beste plekken en geeft tips over het fotograferen van de dieren en landschappen. Dit is geen standaard fotoworkshop, maar een unieke fotografie-ervaring waar verrassende gebeurtenissen zich voor de ogen van de cursisten voltrekken en je nooit helemaal van tevoren weet wat er precies gaat gebeuren….een safari, maar dan in Nederland.

 

Ga snel naar www.johanvanderwielen.nl/fotosafari-oostvaardersplassen/ en meld je aan... er is maar plek voor 4 deelnemers!

Uniek is het feit dat je met zonsopkomst het afgesloten gebied in mag... het mooiste moment van de dag!

Uniek is het feit dat je met zonsopkomst het afgesloten gebied in mag... het mooiste moment van de dag!