LAST MINUTE 20% KORTING: ~ Schokland sunrise ~ Landschapsfotografie en filters 30 maart

Speciaal voor de Professional Imaging beurs had ik een beursaanbieding gemaakt voor de ~ Schokland sunrise ~ Landschapsfotografie en filter workshop van aanstaande zaterdag 30 maart. Er hebben zich vele aangemeld echter… velen bleken alsnog niet te kunnen. Daardoor heb ik nu ineens plekken over. Zonde om die niet te vullen. En ik ben dan zo eerlijk om ook aan jou gewoon de 20% korting te bieden… speciaal voor een last minute beslisser! Kom je zaterdag?

 

Lezen en plannen blijkt toch moeilijker dan ik dacht. Van alle mensen die enthousiast zich hebben aangemeld voor de ~ Schokland sunrise ~ Landschapsfotografie en filters - van zonsopkomst tot einde bij CameraNU.nl rond 14:00 - met leen filters van Benro - bleken er maar een paar ook daadwerkelijk te kunnen. Zonde. Zo had ik een workshop vol en zo zijn er nog ineens diverse plekken over. Zonde om die niet te vullen en daarom speciaal voor jou een last minute aanbieding... gewoon tegen ded beurskorting van 20% mag je aanstaande zaterdagmorgen mee. Het weer ziet er prima uit en je betaalt ineens geen 109 euro maar slechts 85 euro. Speciaal voor deze ene keer. Ik zou zeggen, aarzel niet maar meldt je snel aan voor alle plekken bezet zijn.

Meer informatie: https://www.johanvanderwielen.nl/schokland-sunrise-landschapsfotografie-en-filters/

Directe aanmelding: https://www.johanvanderwielen.nl/events/schokland-sunrise-landschapsfotografie-en-filters-2/

Zie ik je zaterdagmorgen vroeg? Geniet je met mij mee? Gaan we aan de slag met landschapsfotografie? De kunst van de zonsopkomst, compositie, lijnen, gulden snede... en werken met filters? Geen filters? Geen probleem, de importeur heeft alle filters ter beschikking gesteld om de hele ochtend mee te oefenen. Dan kun je beslissen of het wat voor je is en ásl je besluit tot kopen kan ik ook nog eens 10% korting bieden op het hele Benro assortiment bij CameraNU.nl!

Schokkerhaven

Schokkerhaven