LAATSTE KANS & KORTING: workshops ~ Herfst: kleur, licht en sfeer ~ en ~ Creative Light ~, 29 okt. en 5 nov.

Hoewel het lijkt alsof de herfst al op zijn retour is, komt de herfst in de bossen pas nu op gang. De mooiste kleuren vind je in de beukenbossen en die zijn altijd de laatste week van oktober en eerste week van november op hun hoogtepunt. Niet voor niets dat ik in deze periode mijn beide herfst workshops heb gepland: ~ HERFST: KLEUR, LICHT & SFEER ~ op 29 oktober en ~ CREATIVE LIGHT ~ op 5 november. Beide in Amerongen. En boek je beide krijg je van mij nog eens 15% korting!

 

15% KORTING voor combinatie boeking

Hieronder staan beide workshops kort beschreven. Ze zijn natuurlijk beide los te boeken maar ze vullen elkaar zó mooi aan dat ik heb besloten om een last minute korting aan te bieden als je beide workshops boekt. Twee zondagen worden ondergedompeld in de herfst, de sfeer, creativiteit, spel van licht en werken met flitsers en los licht. De ~ herfst: kleur, licht & sfeer ~ workshop sfeerfotografie kost 109 euro incl. presentatie, thee/koffie, lunch, hand-out en nabespreking. De ~ Creative Light ~ fotoworkshop voor gevorderden duurt van vóór zonsopkomst tot na zonsondergang en kost 130 euro incl. thee/koffie, lunch en hand-out. Samen 239 euro maar als je ze nu samen boekt betaal je maar 199 euro, maar liefst meer dan 15% korting!! Aarzel dus niet en boek snel. Gewoon allebei boeken en in één keer 199 euro overmaken...

herfst_norm_07
~ herfst: kleur, licht & sfeer ~ workshop sfeerfotografie, zondag 29 oktober 2017

Tijdens deze eendaagse fotocursus gaan we in één van de mooiste jaargetijden op zoek naar de kleuren en lichtbeelden in het bos. In de tijd van paddenstoelen, verkleurende bomen, zachter licht, verkleurde bodem door de afgevallen beuken bladeren, en vochtigheid in de lucht gaan we bezig met alle invalshoeken van de natuurfotografie. Zowel het kleine detail komt aan bod als het overzicht en landschap. We proberen de intense indrukken van dit enerverende seizoen vast te leggen. Sfeer staat voorop, hoe leg je dat vast in je foto's, wat zijn de sfeerelementen en hoe kun je met de fotografische technieken zó manipuleren dat een foto een gevoel weergeeft i.p.v. een registratie.

Meer informatie en aanmelding: www.johanvanderwielen.nl/herfst-workshop

‘the ghost’, hij verscheen op één van mijn foto’s die ik maakte tijdens het spelen met de plantenspuit…

‘the ghost’, hij verscheen op één van mijn foto’s die ik maakte tijdens het spelen met de plantenspuit…

~ Creative Light ~ fotoworkshop voor gevorderden, zondag 5 november 2017

Deze lange en intensieve dag gaan we ons volledig bezighouden met alle facetten van het licht en leren werken met de verschillende type licht. We starten vóór zonsopkomst met het blauwe uurtje, gaan aan de slag met de opkomende zon en het gouden uurtje. Wanneer het licht harder wordt trekken we ons terug voor een kop koffie en gaan vervolgens de bossen in, in de hoop op zonnestralen en speciaal lichtval door de bomen. In de middag gaan we aan de slag met 'eigen' licht en leer je alles over offshoe flitsen, bouwen we een studio op rond paddenstoelen met flitsers en zaklampjes. We eindigen de dag weer met het gouden avondlicht en hopelijk spectaculaire zonsondergang. Kortom, een intensieve dag rond alle soorten licht, van natuurlijk tot volledig door onszelf vormgegeven.

Meer informatie en aanmelding: www.johanvanderwielen.nl/creative-light

Gouden tips: over licht, compositie en het geven van feedback.

Gouden tips: over licht, compositie en het geven van feedback.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *