~ Lofoten en Vesterålen, Noorwegen ~ foto expeditie voor gevorderden

vrijdag 23 februari 2018 - zondag 04 maart 2018 @ Hele dag -

 

Deze pagina is om aan te melden voor de ~ Lofoten en Vesterålen, Noorwegen ~ foto expeditie voor gevorderden. Alle informatie over deze reis is te vinden op de volgende pagina: https://www.johanvanderwielen.nl/fotografiereis-lofoten-en-vesteralen-noorwegen/

Met onderstaand formulier kunt zicht inschrijven.

  • U ontvangt een eerste (geautomatiseerde) bevestigingsmail met daarin bevestiging van uw aanmelding en de betalingsgegevens voor de aanbetaling
  • De aanbetaling voor deze reis bedraagt 400 euro en dient zsm na uw boeking te worden voldaan!
  • Verder ontvangt u na uw boeking een mail met nadere informatie en een boekingsformulier wat u ingevuld dient te retourneren. Hierin kunt u uw dieetwensen opgeven maar ook zal daarin gevraagd worden naar noodzakelijk verzekeringsgegevens, paspoort gegevens t.b.v. het boeken van de vlucht, etc.
  • In onderstaand formulier kunt u aangeven of wij voor u uw vluchten moeten regelen. De kosten van de tickets zijn ca. 450 euro. De tickets worden pas voor u geboekt op het moment dat de reis definitief garant is èn tegen de op dat moment meest gunstige prijs. De uiteindelijk reissom bedraagt voor u de kosten voor de reis + de werkelijke kosten van het ticket. Wanneer de kosten van het ticket meer dan 500 euro zal bedragen wordt vooraf overleg me u gepleegd omdat het dan wellicht voor u interessanter is uw reis te verlengen wanneer dat een betere prijs voor de tickets oplevert.
  • Alle voorwaarden omtrent boekingen, annuleringen en tickets kunt u nalezen op www.johanvanderwielen.nl/voorwaarden-aanmelding-workshops. Bij aanmelding voor deze reis dient u met deze voorwaarden akkoord te gaan.

Plaats, datum en tijd: ~ Lofoten en Vesterålen, Noorwegen ~ foto expeditie voor gevorderden

Datum/Tijd: vrijdag 23 februari 2018 - zondag 04 maart 2018, Hele dag

Locatie: Evenes harstad/narvik airport


Aanmelden voor deze workshop

deze workshop / reis is volgeboekt. Kijk of er op een andere datum nog wel plek is

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page