De beste wensen & nieuwe website online!

Ik bedenk nooit goede voornemens maar kijk rond kerst liever terug op het afgelopen jaar om te kijken wat er allemaal is gebeurd. En 2015 heeft veel gebracht, waaronder een volledig nieuwe website. Kijk en lees.

 

Allereerst de beste wensen voor 2016, ik wens u alle goeds, vooral op fotografisch gebied. Zelf doe ik niet aan goede voornemens maar kijk rond kerst meestal terug op het afgelopen jaar en hoop dan met een trots gevoel het nieuwe jaar in te kunnen gaan. En deze kerst zat ik met trots gevoel naar buiten te kijken... het enige wat miste was een beetje winter. Maar hopelijk komt dat nog.

Als ik terugkijk op 2015 is er veel gebeurd:

 
 

de Nachtfotograaf – gedicht van Ingmar Heytze

 
 

Volledig nieuwe website

De afgelopen tijd is er hard gewerkt aan een volledig nieuwe website: www.johanvanderwielen.nl. Daarmee is tevens een eind gekomen aan 'schoffie', een geuzennaam die ik jarenlang heb gedragen. Vanaf heden ben ik per mail bereikbaar via info@johanvanderwielen.nl. Op deze site staat niet alleen het ruime aanbod aan workshops en reizen / weekenden maar tevens en uitgebreid aanbod aan blogs en artikelen. Hart van de website vormt echter het volledig vernieuwde portfolio waarbij ik heb gekozen voor projecten en thema's waar ik mij de afgelopen en komende tijd mee heb beziggehouden of nog verder ga bezighouden.

Ik wens je heel veel inspiratie, kijk- en leesplezier!

newsite_johanvanderwielen

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *