~ Dark Sky Winter Island ~ 3 dagen Terschelling januari 2019 (VOL)

Voor het eerst in 2018 en nu opnieuw begin 2019: ~ Dark Sky Winter Island ~ 3 daagse waddenworkshop op Terschelling op 18 t/m 20 januari 2019. We gaan genieten van de diep donkere nacht met misschien wel noorderlicht, vergapen ons aan het winterse licht over het wad en gaan met 4×4 Land Rovers vóór zonsopkomst naar het Amelander gat voor de zonsopkomst met misschien wel zeehonden!

Inmiddels is deze workshop helemaal volgeboekt. Hou de website in de gaten voor nieuwe data 2020

 
Tijdens deze winterse waddencursus bezoeken we het meest Oostelijke deel van Terschelling, de Boschplaat voorbij Oosterend. Niet alleen is dit een uniek natuurgebied met uitgestrekte kwelders, zijn vele eendenkooien, duinvalleien en waddenkust maar tevens is dit deel van Terschelling benoemt tot het eerste Dark Sky Park van Nederland! Juist in januari is de tijd voor unieke winterse omstandigheden, sneeuw op het wad op rijp in de duinen, in combinatie met prachtig ochtend- en avondlicht en de mogelijkheid om al vroeg op de avond te genieten van de diep donkere nacht. Meer informatie over wat mee te nemen en inspirerende nachtbeelden: www.johanvanderwielen.nl/masterclass-nachtfotografie-tijdens-nacht-nacht
 

2 thoughts on “~ Dark Sky Winter Island ~ 3 dagen Terschelling januari 2019 (VOL)

  1. Hoi Johan

    Wat een leuk idee, hopelijk doe je dit in 2020 ook. In 2019 ga ik met Brigitte een foto winterreis maken naar IJsland.Ik houd het in de gaten. Aan klandizie geen gebrek denk ik.
    Succes
    Henny

    • 2020 ligt zeker in de planning! Leuk dat je interesse hebt. En nee, aan interesse heb gebrek… Deze is inmiddels volgeboekt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *