Nieuws: award bij Lowland Photo Contest 2015

Afgelopen zaterdag avond uit handen van niemand minder dan Theo Bosboom​ de Runner-up prijs (2e prijs) ontvangen voor dit beeld van het moeras in de Oostvaardersplassen in dikke mist bij de Lowland Photo Contest tijdens het Lowland Photo Festival van Landschap vzw​ in de categorie ‘wildenis van de lage landen’.

 

Ik wil de jury (Jan van der Greef​, Johan Van de Watering​, Bob Luijks​, Aagje De Doncker​, Jeffrey Van Daele​, Filip van Boven​, Ingrid Vekemans​, David Pattyn​, Theo Bosboom en Bart Heirweg​) bedanken voor hun harde werk en vertrouwen in mijn beeld, Jan Loos​ en Aagje De Doncker voor een geweldig festival en de diverse sprekers van de zaterdag waaronder Florian Schulz​, Leon Baas​, Loulou Beavers​, Michel d'Oultremont, Wouter Pattyn​, David Peskens​ en niet in de laatste plaats Bastien Riu​ bedanken voor hun inspirerende verhalen en overweldigende beelden. Verder dank ik Fotovideoretail​ voor de prachtige prijs die ik begin 2016 bij jullie op kom halen.

 

Maar natuurlijk ook wederom mijn felicitaties al de mede finalisten (helaas te veel om op te noemen maar wel natuurlijk overall winnaar Henri Van Vliet​ noemen en veelvoudig winnaars Marijn Heuts​ en Jonathan Lhoir​) die hebben laten zien dat natuurfotografie in de lage landen populair maar vooral van enorm hoge kwaliteit is. Ik ben trots te midden van u op het podium te hebben mogen staan!

 

Prijsuitreiking tijdens lowland fotofestival

JvdWielen_2015_12_12 JvdW7_1760 JvdWielen_2015_12_12 JvdW7_1758 JvdWielen_2015_12_12 JvdW7_1759 JvdWielen_2015_12_12 JvdW7_1761

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *