6 februari 2016: GRATIS lezing nachtfotografie bij CameraNU.nl in Urk

Op 6 februari 2016 ga ik naar CameraNU.nl om je tijdens een lezing mee te nemen in de avontuurlijke en magische wereld van de nachtfotografie. Geef je snel op, het is GRATIS en samen met CameraNU.nl heb speciaal voor deze dag een paar interessante kortingen bedacht!

 

Op 6 februari 2016 ga ik naar CameraNU.nl in Urk om je tijdens een lezing mee te nemen in de avontuurlijke en magische wereld van de nachtfotografie. Daarbij laat ik u vooral beelden uit Nederland zien, want ondanks de grote hoeveelheid lichtvervuiling, zijn er nog steeds plekken waar u kunt genieten van sterrenhemels en hemellichamen. Ik deel met u mijn over astronomie, geef tips over plekken en momenten om naar buiten te gaan, en licht een tip van de sluier op rond het fotograferen in de nacht. Ik deel mijn ervaringen over de spullen die ik ’s nachts meeneem en adviseer, maar bovenal ga ik u laten genieten van adembenemende beelden uit binnen en buitenland.

Stel vooraf vragen...

Ik kan natuurlijk een heel verhaal houden maar het liefst sluit ik aan bij wat mensen bezighoudt. Daarom kun je op facebook vragen stellen over het onderwerp nachtfotografie. Uit alle vragen kies ik er een paar die ik tijdens de lezing zal behandelen. Aarzel niet, geef je snel op en stel vragen op facebook: klik hier om je vraag te stellen.

Aanmelding

Wilt u meegenieten van mijn beelden, met mij van gedachten wisselen over aan te schaffen spullen of gebruikmaken van speciale aanbiedingen van CameraNU.nl, geef u dan snel op via: http://www.cameranu.nl/nl/b6835/lezing-nachtfotografie-door-johan-van-der-wielen-bij-cameranu-nl

Deze lezing is helemaal GRATIS

 

4 thoughts on “6 februari 2016: GRATIS lezing nachtfotografie bij CameraNU.nl in Urk

    • Ik zou je natuurlijk gelijk moeten geven… echter… CameraNU.nl zit op het industrieterrein wat naast het voormalige eiland ligt 😉

  1. Misschien is het goed er even in te zetten waar het is. Niet iedereen weet waar de cameranu.nl winkel is. Nu staat het pas onderaan het artikel van cameranu.nl zelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *