Nieuws: 2x Highly Commend bij biophotocontest

  Ik ben erg trots en verrast om aan te kondigen dat twee van mijn foto’s niet alleen de finale van de Bio Photo Contest hebben bereikt maar tevens een eervolle vermelding hebben gekregen. Verder ben ik trots omdat deze foto’s meer abstract zijn… dit is de manier waarop ik mij meer en meer aan […]

 

Ik ben erg trots en verrast om aan te kondigen dat twee van mijn foto's niet alleen de finale van de Bio Photo Contest hebben bereikt maar tevens een eervolle vermelding hebben gekregen. Verder ben ik trots omdat deze foto's meer abstract zijn... dit is de manier waarop ik mij meer en meer aan het ontwikkelen ben. Beloond te worden met deze beelden betekent voor mij dat mijn fotografische zoektocht en ontwikkeling wordt gewaardeerd, ik ben op de goede weg.

abstracte vormen van schuim op het water, Oulanka National Park, Finland

abstracte vormen van schuim op het water, Oulanka National Park, Finland

Beide foto's zijn genomen in Finland, het land en het landschap wat ik steeds meer ga waarderen en waar ik twee tot drie keer per jaar heen ga. Op het moment dat de resultaten van de wedstrijd mij bereikten, ik was - zoals het hoort - wederom in Finland. Ik kon dus genieten van het moment in dezelfde omgeving als waar ik deze foto's heb genomen. Maar helaas kan ik niet aanwezig zijn op het festival en prijsuitreiking, omdat ... ik dan weer in Finland ben

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *