20% korting op speciale macroworkshop 12 april 2019

Zaterdag en maandag sta ik op de stand van Fotovideoretail bij de Macro Experience van Benro en Laowa. Speciaal voor 10 (!) fotografen die langskomen en mij daar treffen geef ik een kortingsbon uit van 20% voor deze fotoworkshops. Met deze kortingsbon betaal je geen 109 euro maar 85 euro (eigenlijk zelfs 22% korting!).

 

20% korting op speciale macroworkshop - Claim je korting tijdens LAOWA Macro Experience tijdens Professional Imaging 2019, zie: https://www.johanvanderwielen.nl/voorjaarsbloeiers-amelisweerd-workshop-artistieke-macrofotografie/

Zaterdag en maandag sta ik op de stand van Fotovideoretail bij de Macro Experience van Benro en Laowa. Speciaal voor 10 (!) fotografen die langskomen en mij daar treffen geef ik een kortingsbon uit van 20% voor deze fotoworkshop. Met deze kortingsbon betaal je geen 109 euro maar 85 euro (eigenlijk zelfs 22% korting!).

Wil je in aanmerking komen voor deze eenmalige actie, kom naar zaterdag of maandag naar de stand van Laowa en zet je naam en e-mail adres bij mij persoonlijk op de lijst. Uit alle geïnteresseerden zal ik 10 namen 'trekken' die voor 85 euro deel mogen nemen aan de Macroworkshop op Amelisweerd.

Kortom, kom snel langs op de stand en vraag mij naar de intekenlijst... wie weet zie ik je op 12 april!

voorjaarsbloeiers als vormen en kleuren

voorjaarsbloeiers als vormen en kleuren

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *